Jump to content
Sykepleiediskusjon

Lil@

Members
 • Posts

  61
 • Joined

 • Last visited

About Lil@

 • Birthday 09/20/1982

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Oppland
 • Interests
  Trening, familie og venner

Lil@'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Lil@

  Lønn som student

  167,52 i t fra 1,5 år fullført - 312000 i årslønn. Pluss tillegg for kveld/helg. Privat bedrift.
 2. Jeg har sikkert skrevet før, men får vel oppdatere litt.. Jeg går andre året på deltid, ved Hig. Har jobbet som pleieassistent på 2 sykehjemsavdelinger, og er nå så heldig at jeg har fått meg jobb på ett hospice hvor jeg jobber med alvorlig syke og døende.. kjempe "spennende" og givende jobb!
 3. Du han rapet bare den dagen, også gikk det over han hadde diare ett par dager, men utover det så var han fin og frisk Snakket med flere som har erfart at man får denne rape-lukten forann NOEN av disse omgangssyke-rundene. Det luktet ikke direkte svovel heller.. det luktet råttent egg rett og slett
 4. Han har bare hatt det i dag, skal se i morgen om det er noe da og.. Jeg vet iallefall at vi satt å hadde denne greie hele familien for 4 år siden, han på da 2 år, jeg som nylig hadde født og pappaen. vi lå alle rett ut og hadde diare og oppkast omhverandre i vel så en uke.. men det KAN selvfølgelig bare ha vært tilfeldighet og Jeg og har googlet, søkt og lett men ikke funnet hehe Skal si ifra jeg, skal spørre på skolen til uken tenker jeg.. høre om noen av lærerene vet
 5. Erfaringen jeg har, er at det gjerne henger sammen med løs mage, og evt oppkast.. Han har ikke kastet opp, men har enormt løs mage og har hatt det ett par dager nå. " jeg raper brus" sier han, og jeg husker det selv at det er nesten som man har helt innpå masse brus og det er kullsyren som kommer opp igjen... det er akkurat som om noe gjærer og bare MÅ ut ja.. og lukter råttent. Nei, han har ikke spist noe spesielt heller.. Han er veldig gromsete i halsen og det har kommet idag men utover det er han helt fin. Er egentlig mest intressert i å finne ut om denne rapingen og lukten, hva det kommer av, og hva det egentlig er.. Blitt VELDIG nysgjerrig på slike ting den siste tiden.. akkurat som jeg lurer på om spolorm er HVIT...eller om den er gjennomsiktet.. og på om den kan komme ut i do.. og om den da vil være levende, eller død.. alt hva man skal unders over.. Og hvorfor det står forskjellig på de forskjellige nettsidene... de fleste sier spolorm IKKE er smittsomt fra menneske til menneske fordi eggene MÅ ligge i jorden i 2-3 uker før de kan smitte... mens andre steder står det at man ta en del hensyn etterpå for å forhindre spredning til andre.. og da skjønner jeg ikke hva som er rett og blir bare mer nysgjerrig. Mener fast bestemt å huske at det sto i mikrobiologiboken min at den IKKE kunne smitte fordi eggene kun kunne klekke i jorden eller lignende og derfor ikke kunne smitte fra person til person... Mer skal jeg vel få å undre meg på i mndene fremover tenker jeg..
 6. Jeg husker jeg hadde det selv for 4 år siden når sønnen min var helt fersk.. gikk liksom å rapet i ett enda renn og med lukt av råttent egg omtrent.. det brøt så ut til oppkast og diare, å varte i lange tider. Nå stinker det av sønnen min på 6, og nysgjerrig som jeg er lurer jeg på om noen her VET hva det er ? Det er vel sannsynligvis en sånn mage infeksjon, men har den noe navn? Vi hadde Noro viruset her i kommunene for få mnd siden, men den fungerer ikke på samme viset antar jeg..
 7. Jeg er sykepleierstudent på første året, ved HiG Jobber på alders og sykehjem, på avd med blandet pasientgruppe.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy