Jump to content
Sykepleiediskusjon

hvem vil snakke om jobb som hjemmesykepleier ?


Guest valerica

Recommended Posts

Hjemmesykepleie: Sykepleier reiser hjem til pasientens bolig, utfører sykepleie i hjemmet. En utfordrende jobbsituasjon da det som oftes ikke en kollegaer å disktuere med der og da. Nødvendig med god evne til å ta egne avgjørelser og handle selvstendig i uventede situasjoner. Hjemmesykepleie er en fin arbeidssituasjon fordi du treffer pasient og pårørende i deres hjem, og vil få en bedre forståelse for pasientens situasjon, behov og funksjonsnivå. Du samarbeider med pasientens fastlege, eller andre som er involvert i pasientens helsetilbud.

Sykepleier på sykehjem: Pasientene er innlagt på institusjonen, du arbeider på et sted, har oftest kollegaer (håper jeg) som du kan disutere med. Du samarbeider med sykehjemslege og annet tverrfaglig personell på sykehemmet.

Sykepleien som skal utføres er ofte det samme, men generelt har pasienter på sykehjem mer sammensatte og kompliserte lidelser enn de som bor hjemme. Og det er pasientens behov som er avgjørende for hva som skal gjøres. I begge situasjoner kreves god dokumentasjon og koordinering av sykepleietjenestene.

 

Ble det oppklarende nok?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy