Jump to content
Sykepleiediskusjon

Thoraxavd på Rikshospitalet


Guest NeckCheck

Recommended Posts

Guest NeckCheck

Har sett at thoraxkirurgisk avdeling har hatt mange ledige stillinger på sitt intranett. Har lenge hatt lyst til å bytte fra medisin til kirurgisk avdeling, men litt redd for at hjerteoperte kan bli for brå overgang? I annonsen står det at de har intermedærstuer med pasienter, hva betyr intermediær? Noen som vet hvordan det er der?

Link to comment
Share on other sites

Intermediærstue er en "mellomstasjon" mellom intensiv/PO og sengepost. På en intermediærstue er det høyere grad av overvåking, og er for de pasientene som ikke lenger har behov for intensivpleie, men som heller ikke er klare for å ligge på uterom. Ofte har de mer utstyr når de er på intermediær, som f.eks. arteriekran. Jeg TROR ihvertfall ikke at voksenpasientene har AK på uterom, barna har det ihvertfall ikke. Thoraxkirurgi er veldig spennende (jeg har selv hatt praksis på thoraxintensiv). Det er en liten andel barn på avdelingen, ofte trenger ikke de å ligge på intermediær, men går rett til uterom når de overflyttes fra intensiv.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

http://sykepleiediskusjon.net/index.php?showtopic=6457&hl=thorax#entry13826

I denne tråden beskrives det godt hvordan en hverdag på intermediær på thoraxavd. kan være :-) Det er forøvrig en lang opplæringsperiode på 10 uker på thorax på Riksen, så uansett om det er mye nytt å sette seg inn i vil man ikke bli sluppet "løs" før man er klar for det.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy