Jump to content
Sykepleiediskusjon

Sykepleiere ønskes til doktorgradsprosjekt


majamyhre

Recommended Posts

Hei alle sykepleiere!

Jeg er sykepleier og doktorgradskandidat ved London Metropolitan University i London, England. Tidligere har jeg jobbet ved Diakonhjemmet og Lovisenberg Sykehus i Oslo, og ble utdannet ved UiT i 2011. Jeg har jobbet frivillig som sykepleier ved Kirkens Bymisjons og Røde Kors' Helsesenter for Papirløse Migranter i Oslo før jeg flyttet til England.

Mitt prosjekt handler om møter mellom sykepleiere (og leger) og papirløse migranter i de kommunale helsetjenestene, og hvordan sykepleiere tar avgjørelser om disse pasientenes tilgang til helsetjenester. Papirløse migranter er en gruppe i samfunnet som har få rettigheter, dårlige bo- og arbeidsforhold, og generelt dårlig helse. Målet med mitt prosjekt er å finne ut av sykepleiernes holdninger og beslutningstakning overfor denne gruppen, å kunnskap om problemstillingen overfor myndighetene i Norge, samt å bidra til mer rettferdig behandling av papirløse som trenger helsehjelp i Norge. Prosjektet benytter seg av intervjuer med sykepleiere som datagrunnlag.

Prosjektet har etisk godkjenning fra ansvarlig institusjon og har gjennomgått forhåndsvurdering av REK Sør-Øst. Legger ved deltakerinfo under.

Jeg ønsker å komme i kontakt med sykepleiere som jobber på legevakt i Oslo-regionen, og ønskelig, de som har erfaring fra å møte eller behandle papirløse i sitt arbeid. Du må være villig til å stille til intervju, varighet ca 30 min til 1 time - enten i person eller gjennom Skype.

Min epostadresse er majamyh@gmail.com. Vennligst ta kontakt dersom du er interessert, eller har noen spørsmål!

Tusen takk.

Maja

Informasjonsskriv April.doc

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy