Jump to content
Sykepleiediskusjon

Palliativ omsorg???


Guest NurseE

Recommended Posts

Guest NurseE

Hei! Lurer på om det er noen som har videreutdanning i Palliativ omsorg? Har fått tilbud av jobben om å gå deltid i to år på denne videreutdanningen, og er ute etter erfaringer, både positive og negative! Leste en plass at en ikke kunne kalle seg spesialsykepleier etter å ha tatt dette. Stemmer det?

Link to comment
Share on other sites

Hei ! Er kreftsykepleier på en kreftavdeling, men kjenner egentlig ikke videreutdanningen til palliativ omsorg, dessverre.

 

Jeg også har hørt at videreutdanning i Palliativ Omsorg ikke ga rett til tittelen spesialsykepleier, men etter litt søk på nettet så ser jeg at det er utlyst spesialsykepleiestillinger for palliativ sykepleier. Uten at det automatisk sier noe om det er riktig benevnelse.......

 

Høyskolen som tilbyr utdannelsen er kanskje de rette til å svare...........?

 

 

Kreftsykepleier er i allefall en godkjent spesialsykepleierutdannelse. Vi gikk 1,5 år på deltid med 12 ukers praksis.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

hei

dei fleste palliative videreutdannelsene er på 30 studiepoeng og ein blir difor ikkje spesialsjukepleier. Høgskulen i gjøvik tilbyr "påbygging "til master. her omkring for ein ti tusen ekstra i året for ein videreutdanning. Dette er ei bra og nyttig videreutdanning

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...
Guest Marianne

Heldigvis har ting utviklet seg på dette feltet.

Jeg er palliativ sykepleier og har tatt min videreutdanning i palliativ sykepleie ved Haraldsplass diakonale høgskole. Dette er et deltidsstudie som går over 3 år, og er på 60 studiepoeng, så dermed er jeg spesialsykepleier.

Anbefaler denne videreutdanningen på det høyeste!

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy