Jump to content
Sykepleiediskusjon

cathrine26

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

About cathrine26

 • Rank
  Member
 • Birthday 01/01/1983

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  karmøy
 1. Jeg er andre års student fra haugesund, er midt i eksamenslesing men trives med pensumet:) Jobber fast 3 av 5 helger på en somatisk avdeling med mange utfordringer:) trives å jobbe med gamle, men begynte på sykepleien for å bli jordmor..men samtidig kjenner jeg jo på det at det er mange andre spennende ting også.. Skal ha praksis etter jul innenfor psykiatrien og skal være med på et forskningsprosjekt..gleder meg veldig til det..
 2. cathrine26

  Kleskode

  lett sminke, helst nyvasket hår, ingen ringer eller øredobber, piceringer skal vel være tatt ut eller tapet over?
 3. jeg får vel 8200 har to gutter og hus osv...
 4. ja tror jordmor er noe for meg, det er det jeg brenner for, samtidig misunner jeg endel leger, men er klar over at skal man bli legestudent må man ha GOD tid, hadde ikke nyttet for meg med to gutter å bli sendt hit og dit i turnus periodene liksom..så da får jeg ta drøm nr 2, jordmor...Irreterer meg bare at jeg brukte så lang tid på å finne ut hva jeg skulle bli som stor. angående ditt valg så vet jeg egentlig ikke, hva sier familien din?
 5. langvarige og kroniske smerter+ kreftpasienter
 6. jeg er vel der at hadde jeg visst det jeg vet nå, så hadde jeg satset hardere på vidergående og tatt medesin.. Men nå er jeg i en alder 27 år halveis til å bli sykepleier og litt lengre unna på å bli jordmor..men ønsker jo litt at jeg ikke hadde vært så "ung og dum"
 7. heng opp plansjer rundt i huset, selv hadde jeg hjerte på kjøleskapet, diverse reaksjoner på baderomsveggen(rett over badekaret), bekkenet på do, osv-.... ellers noen tips: 1) les gjennom forelesningen FØR forelesningen, eller les gjennom pensumet til den timen. 2) ta deg 1 time økt med repitisjon etter hver time, 3) ikke få panikk når du synes det er vanskelig, men ta kontakt med læreren og SPØR!!!! eventuelt delta i studiegrupper med andre elver og hør hverandre. 4) ved skolen min har de fått et kompendium som skal være veldig generelt, og som er lettlest, husk det er umenneskelig å pugge alt ned til minste detalj, men hovedtrekkene er vikitge.. lykke til;) jeg var selv der du er i dag for et år siden og jeg trodde aldri at jeg kom til å bestå eksamen!!
 8. merket de jeg kunne tenkt meg..priser?
 9. Cathrine: dessverre nektet pasienten all form for hjelp...slo oss bort osv..synes bare det er så vanskelig å se gamle follk som egentlig har flere år igjen vine bort liksom..
 10. vi bruker også alltid filter når vi trekker opp fra glassampuler;)
 11. liker det jeg;) er tross alt ikke såååå forandret;9
 12. REgner med at det er kapitel 1 du leser på? For meg var det grunnstenene i forhold til alt det andre, et must å forstå for å forstå det andre enkelt liksom..men som sagt det er pugge stoff;)
 13. Noen gamle slutter å spise fordi det går gjennom en vanskelig tid..eks: en paent har hatt slag, har aldri før vært "syk" og opplever det hele som et stort nederlag...pasienten velge selv å nekte hjelp og pårørende er utrolige leie siden pasienten fint kunne levd videre med behandling og opptrening.. Hva gjør vi som sykepleiere? Presser vi vedkommende til å spise? Pasienten er mest sannsynlig i en sjokk fase og er deprimert, men pasienten nekter å ta til seg tabeletter... Hva gjør vi? Paienten er 80 år...Skal hun få valget sitt og dø sakte ? eller finnes det noen "lover" der vi har lov å "hjelpe" denne pasienten?
 14. du kan jo velge viderutdanning innenfor anestesi og andre mer mannlige ting..hos oss var det 14 gutter som begynnte men nå er det vel 7 igjen(2 året) og vet at flesteparten av de skal ta anestesi eller operasjon eller akutt. på min skole er det veldig fokus på at de mannlige skal trives.. Jeg hadde selv to mannelige sykepleiere som veildere på min første praksis og lærte UFATTELIG mye av dem!! Så jeg vil absolutt ha flere menn i yrket!
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy