Jump to content
Sykepleiediskusjon

LM3

Members
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by LM3

 1. Jeg aspirerer. På skolen lærte vi å aspirere både ved i.m injeksjon og ved subkutane Men jeg lurer.. De ferdig opptrekte sprøytene som Fragmin og Klexane - behøver man ikke aspirere da?
 2. Jeg vet flere gjør det på denne måten, gjerne pumper de opp igjen 1-2 ganger for å dobbelt sjekke seg selv (om de faktisk hørte, da de mener de gjorde). Selv synes jeg det er vanskelig å gjøre det sånn, jeg gjør som deg - slipper lufta gradvis helt ut. Så venter jeg heller noen minutter før jeg sjekker igjen, hvis jeg er usikker. :-)
 3. Jeg har ikke opplevd å måtte finne hybel når jeg skal ha praksis Jeg har heller valgt å kjøre bil til og fra (lengste avstand har vært på 1t og 15 minutter en vei). Men jeg har hørt at andre har hatt litt problemer.. Men noen ganger er det mulig å ringe praksisstedet (når du vet hvor du skal), fordi det hender at de disponerer noen hybler for studenter i praksis
 4. Hvilken skole går du på? Jeg går på HiG og skal ut i praksis fra neste uke. Trakk praksisplass for 4 uker siden.
 5. LM3

  Navnskilt

  Enig med deg. Jeg presenterer meg ikke med etternavn jeg heller. Vil pasientene absolutt vite det, så får de selvfølgelig vite det. Jeg har også et veldig lagt navn (fornavn + etternavn), så det passer ikke inn på et navnskilt hvor navnet er skrevet med store og tydelige bokstaver.
 6. LM3

  Navnskilt

  Jeg har bare fornavn. Vet folk foretrekker litt forskjellig egentlig.. Så blir vel opp til deg selv
 7. LM3

  Sykepleierblogg!

  Spennende! Du må bare skrive sykepleier.blogg.no :-) kom inn med en gang da, men linken funker ikke nei..
 8. Jeg går heltid på Gjøvik, og kan i allefall fortelle at det er en veldig fin skole å studere ved! Sykepleierutdanningen er kjempe bra! Har du vært inne på HiG´s sine nettsider? Hvis ikke: http://hig.no/studietilbud/helse/bachelor/bspl under filmen som ligger der, der ligger det et informasjonshefte om deltid/desentralisert
 9. Jeg var på skole. Fikk være med på grupper, vaksinering (observering) og individuelle samtaler.
 10. LM3

  Sluttattest

  Takk! Hadde ikke tenkt på med personlig omtale uansett, vil bare ha skriftlig bevis på at jeg faktisk har jobbet der i det tidsrommet :-)
 11. Jeg hadde da jeg hadde psykiatripraksis! I tillegg så troor jeg vi skal ha det når vi har praksis i hjemmetjenesten. Jeg synes det var veldig moro, men fy søren så sliten jeg ble! Det var slitsomt på en helt annen måte, en måte som jeg egentlig ikke klarer helt å beskrive. Nå fikk jeg være med på både det ene og det andre der, så det kan godt hende det var derfor. Men det var uansett veldig spennende, og veldig lærerikt!
 12. LM3

  Sluttattest

  Åja! Det kan godt hende
 13. LM3

  Sluttattest

  Tok kontakt med en tidligere kollega, og fikk greie på hvem som hadde ansvaret da jeg var ansatt! :-) Så da skal jeg kontakte rette person over helga.
 14. LM3

  Sluttattest

  Never mind! Har fått ordnet det
 15. LM3

  Sluttattest

  Hei! Jeg sluttet i jobben jeg hadde i sommer når kontrakten gikk ut. Nå skal jeg søke ny jobb, og tenkte det er greit å få en sluttattest for å ha et bevis på at jeg faktisk har jobbet der. Jobben var i kommunen, hjemmesykepleie. Saken er den at når jeg var ansatt, så hadde vi en midlertidig sjef (når jeg ble ansatt), mot slutten av arbeidsperioden var det ingen sjef, og nå er det en ny. Den nye sjefen har jeg ALDRI møtt.. Så jeg lurer på.. Hvem skal jeg kontakte for denne sluttattesten? Kan jeg bare kontakte kommunen, også kan de sende meg en attest på at jeg har jobbet der i det tidsrommet? Alt dette er generelt nytt, siden jeg aldri har fått sluttattest fra mine tidligere arbeidsgivere heller.. Hjeelp
 16. LM3

  Kollegaarbeid

  Jeg mener det er veldig viktig å hjelpe hverandre!! Selv er jeg student, og på sommerjobben jeg hadde i sommer opplevde jeg at jeg måtte stille opp for lærlinger/ufaglærte/assistenter fordi sykepleierne og helsefagarbeiderne ikke hadde tid til å hjelpe til.. Jeg opplevde også at sykepleierne ble sure på meg, fordi jeg spurte etter hjelp/opplæring til prosedyrer, fordi jeg ikke hadde kompetansen til å gjøre det alene..
 17. Du har vel noen spørsmål/problemstillinger som du skal svare på ut ifra caset regner jeg med? Det hadde i allefall vi! Les caset nøye, gjerne gul ut det som er relevant! Lag deg et tankekart -> hva er viktig å få med. Let etter relevant pensumlitteratur! :-) Og når det kommer til refereringen: Bruk den guiden skolen din har (for det har den sikkert?)! Det har i allefall skolen min, der ligger det oppskrift ute på nettsiden som viser hvordan man skal referere til forskjellige ting i tekst, og hvordan det skal stå i litteraturlisten. Lykke til!
 18. Håper det fungerer! Ja, kanskje det! Jeg vet noen sykehus tar studenter inn til for eksempel sommerjobb, etter at de har hatt praksis der. Selv skal jeg ut i medisinsk praksis nå før sommeren, og håper jeg får på det nærmeste sykehuset og at jeg kan kapre en sommerjobb der! Har veeeeeldig lyst til å jobbe på sykehus Lykke til!! :-)
 19. Så bra! Håper det fungerer for deg :-)
 20. Boken er skrevet av Wasim Zahid, legen bak "twitter legen" og "mediequiz". Dette er absolutt en bok jeg anbefaler alle å lese, spiller ingen rolle om du er sykepleier, lege eller butikkarbeider. Denne boken er bra! Selv satt jeg med boken konstant fra første side. Bak på boken står det blant annet, med store rødlige bokstaver:"Berørende, engasjert og ærlig om en leges hverdag". Anbefales! :-) Fortell gjerne hva du synes, hvis du allerede har lest den! :-)
 21. Hva med å sette opp de helgene som passer for deg? Sånn at jobben din da vet når du kan jobbe og når du ikke kan jobbe? :-) Jeg gjorde dette med sommerjobben jeg hadde, altså satte opp helgene som passet for meg FØR sommeren, sånn at jeg kunne bli kjent med plass og pasienter før sommeren kom for fult. Det fungerte veldig bra for min del, og dette var også i hjemmesykepleien :-)
 22. Først og fremst: du er ikke alene med å føle det sånn.. Jeg jobbet i hjemmesykepleien i sommer, og jeg sa i fra meg jobben så fort kontrakten min gikk ut. Det jeg ville gjort hvis jeg var deg, var å høre rundt på alle institusjonene og søke jobb på sykehuset. Jeg ville heller pendlet 30 minutter til en jobb jeg trives i! Det er trossalt viktig å trives i jobben sin!:-) Håper i allefall at det ordner seg for deg! Lykke til :-)
 23. Det kommer vel an på skolen du går på tror jeg.. På skolen jeg går på, så setter ikke anatomien noen stopper før på 2 året
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy