Jump to content
Sykepleiediskusjon

missleo

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About missleo

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

785 profile views
 1. Tusen takk det var virkelig mye hjelp! Så snill er du!
 2. Hei Jeg vet ikke hvor mange ganger har jeg byttet temaet.. Det er så vanskelig å bestemme seg. Til slutt bestemte jeg å skrive om følgende Tema: Betydning av tid og omsorg i sykepleien. Hvordan kan sykepleiere vise god omsorg og trygghet til demente pasienter gjennom bruk av kommunikasjon og tid i sykehjem? Hva synes dere om det? Eventuelt om dere kunne hjelpe meg å formulere problemstillingen litt bedre... Har ikke veiledning før neste månedet Mange takk på forhånd.
 3. Hei.. neida har funnet frem bra litteratur og bøker, så håper jeg at alt går bra.
 4. Tusen takk for svaret. En hva du tenker om Stomien? Har vurdert å skrive om stomi og ungdommer. Spesielt med tanke på selvbildet, og hvordan påvirker dette livskvalitet ogsv.
 5. Hei.. Til høsten jeg kommer til å skrive bachelor, Tenker å skrive om smerte og demens. Setter veldig stor pris på om dere har en fint tema som kunne delt med meg her. Takk på forhånd.
 6. Hei. sitter å skrive hjemme eksamen, er det noen som kan komme litt med forskjellige forslag og tips, som kunne hjelpe meg. anngående problemstillingen. Hvordan kan sykepleiere skape velvære og mestring til psykiske pasienter gjennom felleskap? Takk på forhånd. Missleo
 7. missleo

  hei

  Hei.. Jeg skal ha proskjekt praksis i sykepleien i sykehjemmet, kan dere komme litt med forslag som kan passe best for eldre når det gjelder aktivitet og livsglede. :D Takker på forhånd.
 8. Hei hei. Håper alle dere har det fint. Jeg skal ha eksamen i sykdomslære og farmakologi, er det noen som kan dele sine erfaringer, og gjerne gamle eksamensoppgaver. Takk på forhånd. missleo
 9. Hei. Er det noen som er flink og har kunnskap i sykdomslære, Skulle bare vite om sykdomsmekanismen for et hjerteinfarkt, Er det snakk om stabil og ustabil iskemi eller aterosklerose? Takk på forhånd.
 10. missleo

  Hei

  Takk for gode tips dere! Det går veldig bra nå! Har ordnet seg overraskelig mye. Takk. Mvh Missleo-
 11. missleo

  Hei

  Hei igjen ! Hadde tidligere skrevet her at jeg er 2. års sykepleierstudent og har sykehuspraksis foreløpig , Jeg prøver mitt beste å jobbe med læringsmålene mine, men likevel føler jeg at jeg detter av fort på grunn av veilederen jeg har, hun forsvinner fort, vi plannlegger dagen på forhånd men innimellom så forsvinner hun /og når hun er tilgjengelig så sender meg hun her og der for hjelp, og i slutten av dagen da får jeg dårligtilbake melding at jeg blir brukt som en ekstra hjelp mer en student, det gjør med veldig lei når de behandler studenter slik, mister motivasjonen helt. er nesten på vei å gi opp. Dere som sykpl. studenter har sikkert hatt slike episoder i praksis. vil gjerne at dere skal dele å komme med forslag? Missleo-
 12. Så snill du er kjære deg! Takk skal du ha, Du har hjulpet mye!. Sitter stor pris på!. Mvh Missleo-
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy