Jump to content
Sykepleiediskusjon

Nyutexaminerade Sjuksköterskor/Sykepleie sökes till England


Katarina Fors

Recommended Posts

Nyutexaminerade Sjuksköterskor sökes till England

 

HCL International is Europe’s largest specialist healthcare staffing company. Established in 2003 and have now grown to a global company with 400 employees and an annual revenue of £180 million. We have specialized in the sourcing and placement of health professionals in permanent roles throughout the world. Placed 3000 permanent healthcare staff in the last 3 years. With offices and networks around the globe, our international focus and experience allow us to place nurses, doctors, health professionals and pharmacists in roles within the United Kingdom, Ireland, USA, Scandinavia, Australia and the Middle East.

 

Är du nyfiken på en internationell karriär och vill utvecklas både på ett personligt och yrkesmässigt plan. Då är ett jobb i England det självklara valet!

 

Vi rekryterar just nu för nyutexaminerade sjuksköterskor till flera sjukhus i England och Skottland. Du kommer att få all hjälp och stöttning du behöver från sjukhuset och en gedigen introduktion. HCL International kommer också att stötta dig under rekryterings processen med Engelsk legitimation, intervjuteknik och allmänna råd och tips om att leva och bo i England. Skandinaviska sjuksköterskor är mycket uppskattade i England tack vare utbildningens goda kvalitet, gedigen kompetens och trevliga sätt. Dina karriärmöjligheter i England är mycket goda och sjukhusen erbjuder bra kurser och intressanta utvecklings möjligheter.

 

England har mycket att erbjuda både vad gäller kultur, karriärutveckling och vackra vyer. I varje hörn finns det en lokal pub att umgås på och möjlighet att lära känna den Engelska kulturen. För den sportintresserade finns det mängder av sport att välja på framförallt vad gäller Fotboll, Cricket eller Rubgy. Vill du njuta av kultur eller historia så finns det mycket platser att besöka över hela England. Englands landskap har allt från storstadsliv i London, havsutsikt i Brighton, fantastiska öppna landskap i Norra England och underbara gränder och kullerstensgator i York.

För tillfället så har vi tjänster inom olika grader inom följande områden:

 

• Pediatrik

• Ortopedi

• Medicin

• Kirurgi

 

Övrig information:

Lön gällande tjänsten är circa £20,700 beroende på om du har tidigare erfarenhet.

Jag är själv sjuksköterska och hjälper dig gärna med all information jag kan så att din start på din internationella karriär blir så smidig som möjligt. Vi erbjuder ocksa karriärrådgivning, support gällande intervjuteknik och råd och tips innan din flytt. Vår service till kandidater är kostnadsfri!

Om du är intresserad av att veta mer och få chansen att jobba utomlands, ring mig gärna på +44(0)2078618950 eller maila mig ditt CV pa Engelska till katarina.fors@hcl-international.co.uk IDAG! Välkommen med din ansökan!

Link to comment
Share on other sites

Skulle gjerne jobbet i England en periode !!! Er kjempeglad i England. ;) (ikke at jeg er nyutdannet,da....)

 

Men lønnen er for dårlig, og bolig/leie er dyrt der. I allefall om man vil ha god standard på bolig........(a la norsk standard)

£20,700 , det er under 200 000 kr det ! Og jeg er mye i England så det er ingen god lønn,altså.

England har aldri vært flinke til å lønne sykepleiere ordentlig........

 

 

 

Ble jo litt nysgjerrig på om det kunne være noe interessant for fremtiden,så måtte sjekke nettsiden til HCL Intern., men 290 000 kr i max lønn for onkologisk spl. ble for dårlig,ja......................

Link to comment
Share on other sites

Guest Katarina Fors

Hej Beth,

 

Tack för ditt svar. Den lön som jag har uppgivit är endast lägsta lön för nyexaminerad sjuksköterska. Om du har flera års erfarenhet eller är specialiserad sjuksköterska så ligger löner på circa £28,000/år. Om du skulle vara intresserad av att veta mer. Maila gärna mig på katarina.fors@hcl-international.co.uk

 

Ha en bra dag!

 

MVH Katarina

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
Guest Elvie

Hi! Jag ska ha min svensk legitimation förhoppsningsvis i juni eller juli. Jag har 6 år yrkeserfarenhet från länder utanför EU innan jag kom hit i Sverige och nu går jag på en1-år kompletteringsutbildning. Jag vill veta om ni har sommarjobb att erbjuda och hur är det med lönen? and how about accomodation? Ska man hitta själv?

 

Mvh,

Elvira

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
Guest Fatima

Hej Katarina! Jag heter Fatima och jobbar operationssjuksköterska i Stockholm . Har jobbat under en 6 års period både på Danderyds sjukhus och nu på Ortopediska huset . Jag såg din annons och artikel på internet efter sökning om jobb utomlands. Vore så tacksam om du kunde hjälpa mig finna jobb inom min proffessionalitet i London om möjligt. Är tacksam över all hjälp och förslag. Har erfarenhet inom främst ortopedi med också kirurgi och urologi Sam öron näsa och hals. Med vänlig hälsning, Fatima . Jag kan försöka skicka en cv på engelska till dig men ville kolla om möjligheter finns för mig inom denna bransch i London .

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
Guest Emilie

Hej. Så glad att jag hittat denna sida. Jag och min familj drömmer om att flytta till skottland. Jag är leg. Sjuksköterska och vill gärna arbeta som det i just skottland. Jag behöver dock hjälp på vägen. Hur jag tar mig till väga o s v. Kontakta mig gärna: karlssonemilie88@hotmail.se

 

Mvh Emilie karlsson

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy