Jump to content
Sykepleiediskusjon

Munnbindskrekk


Guest Portypie

Recommended Posts

Guest Portypie

Jeg har en stund vurdert å studere anestesisykepleie. Har hospitert flere dager hos anestesi det siste året og har kjent at jeg får veldig vondt i beina av å bare stå og ikke fått bevegd på meg. Jeg sliter også litt med å ha munnbind på i 4 timer før man får drikkepause, får litt klaus av å puste gjennom munnbind hele dagen. Er dette noe man blir vant til om man jobber på operasjonsstua? Trodde ikke på forhånd det skulle bli et problem for meg...

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror jeg hadde revurdert anestesi om du både blir raskt sliten av å stå og ikke liker munnbind.. Når det er sagt så er det vel også mange anestesijobber hvor man gjerne jobber sittende og "langt" unna sterile områder, hvilket gjør at de ikke behøver munnbind. Jeg vurderte også anestesi en stund, men etter å ha hospitert/hjulpet til på operasjonsstuer opp igjennom synes jeg rett og slett det er kjedelig og slitsomt å stå med blyklær inne på ett rom i timesvis med bare en arm og en veneflon foran seg.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Munnbind blir man vandt med!
Jeg synes selv det var vanskelig å kommunisere med pasienter når jeg hadde på munnbind i starten, og av den grunn eksponerte jeg meg selv for mer munnbindbruk.
Finn en hyggelig og pratsom pas. med dråpsmitte, ta på munnbind, skravl med pas. v/ledig tid. :-)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy