Cathrine Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Mye frukt, bær og grønnsaker kan inneholde bakterier, virus og parasitter som kan gjøre oss syke. Det er derfor viktig å alltid vaske dem grundig før man spiser dem, og enkelte bør ikke spises rå men kokes. I følge mattilsynet gjelder det særlig Importert rå minimais, sukkererter og asparges som bør gis et oppkok før man spiser dem. Mange pasienter har et nedsatt immunforsvar som gjør dem ekstra utsatt for slik smitte. Lurer derfor på om dette er noe dere informerer pasientene deres om? Eller vasker dere, eventuelt koker frukt og grønt som de måtte ha liggende på nattbordet? Tror det ikke er så vanlig at dette gjøres, eller tar jeg feil?https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/import_av_mat/kommersiell_import_av_mat/helsefarlige_gronnsaker_kan_havne_paa_middagsbordet.12873 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.