Jump to content
Sykepleiediskusjon

Vanlig å jobbe mer enn 2 år før videreutdanning?


Guest kommende_sykepleierstudent

Recommended Posts

Guest kommende_sykepleierstudent

Hei:)

 

Jeg lurer på om det er normalt å jobbe mer enn de 2 årene som kreves for å søke opptak til videreutdanning innen spesialsykepleie?

 

Jeg ser for meg å jobbe 2-3 år etter endt sykepleierutdanning for så å spesialisere meg, men er det en fordel med flere år bak seg før man spesialiserer seg?

Link to comment
Share on other sites

Dette lurer jeg også på! Vært interessant å høre noen erfaringer fra dere som har tatt videreutdanning. :-)

Selv går jeg 2.året nå, og har tenkt på å gå rett på videreutdanning etter 2 år i jobb. Tror allikevel aldri man kan planlegge slike ting helt, man må jo se det an i forhold til jobbsituasjon osv. Ting har en tendens til og ikke bli helt som planlagt. Men for min del er det en motivasjon i seg selv og tenke på at jeg skal ta videreutdanning så fort som mulig, da dette er noe jeg gleder meg til.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jeg har ikke videreutdanning, men av det jeg har sett så tror jeg det varierer veldig. Noen starter etter noen år, andre venter lenge. Så det er vel bare å føle på hva dere tenker når den tid kommer. Begge deler har sikkert sine fordeler og ulemper, så det spiller sikkert ikke så stor rolle når dere begynner.

Jeg ville bli jordmor, men det ble aldri aktuelt å begynne på dette studiet likevel. Da barna begynte på skolen kom jeg inn på helsesøsterskolen, men da det ikke passet av familiære grunner så takket jeg nei til studieplassen. Så som du sier kms, ting blir ikke alltid slik man tror.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Jeg hadde planlagt å begynne på videreutdanning så fort som mulig, men når jeg først begynte å jobbe trivdes jeg egentlig veldig godt med det (og merket at jeg var ganske skolelei) ;) Men nå etter fire år med jobbing, merker jeg at jeg har litt lyst å begynne på skolen igjen, så kanskje jeg søker neste år :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy