Jump to content
Sykepleiediskusjon

Desentralisert sykepleier Gjøvik


kristinepu

Recommended Posts

Jeg går heltid på Gjøvik, og kan i allefall fortelle at det er en veldig fin skole å studere ved! :) Sykepleierutdanningen er kjempe bra! :) Har du vært inne på HiG´s sine nettsider? Hvis ikke: http://hig.no/studietilbud/helse/bachelor/bspl under filmen som ligger der, der ligger det et informasjonshefte om deltid/desentralisert :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg studerer også ved Gjøvik. Jeg er ferdig i juni, og støtter meg til h*n over. Vi i Gjøvik er så heldige at vi har et veldig moderne simuleringssenter som blir hyppig brukt i praktisk undervisning, dette synes jeg selv har vært til stor hjelp ift. gjenkjenning av symptomer o.l. Man går gjerne igjennom et kasus på en simulering, der studentene i fellesskap skal identifisere symptomer og tiltak, før to studenter simulerer situasjonen med en dukke. Dukkene er høyteknologiske og styres av en operatør, slik at man får feedback på det man gjør underveis.

Er ikke veldig godt kjent med desentralisert, men siden jeg innehar forskjellige verv som blant annet involverer å få tilbakemeldinger fra studenter i i praksis og teoretiske fag, tillater jeg meg å si at jeg har et godt inntrykk av den desentraliserte utdannelsen til gjøvik. Send meg gjerne en privat melding om det er noe spesielt du lurer på.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy