Jump to content
Sykepleiediskusjon

Hva blir minste timelønn uten tillegg med 10 års ansiennitet?


Amfelia

Recommended Posts

Har 35,5 timer arbeidsuke, 10 års ansiennitet, og skal såvidt meg bekjent ha en grunnlønn på minimum kr 447 000,- pr år. Hva blir da minste timelønn uten tillegg? På min lønnsslipp står det kr 231,31. Stemmer dette da? Eller tilsvarer dette den gamle grunnlønnen på kr 427 000,- pr år? Har en jobb å gjøre her altså. Burde virkelig vite hva jeg selv har krav på og hvordan jeg regner det ut. Håper noen av dere drevne kan svare meg. Er nyutdannet nå, men har med meg ansiennitet fra andre stillinger tidligere.

Link to comment
Share on other sites

Gå inn på NSFs timekalkulator

https://www.nsf.no/vis-artikkel/2811153/17036/Lonnskalkulatorer

 

Det meste står på NSFs sider og er relativt enkelt å finne hvis du er medlem. Hvis ikke kan du snakke med din tillitsvalgte eller lønningskontoret. I en lønnsavtale kan det være mange variabler ut i fra hvilket helseforetak du er ansatt hos og hvor mye du har fått godskrevet av praksis. I tillegg er det ulike lønnsstiger i ulike foretak. Derfor vanskelig å svare på spørsmålet ditt uten å ha hele bildet. Lykke til med undersøkelsene dine.

Link to comment
Share on other sites

Insipidus: Lønnskalkulatoren du henviste til var helt i tråd med mine egne utregninger, og ifølge den så skal jeg ha 242,- pr time. Min sats er minstelønnen før lønnsoppgjøret som gjaldt fra 01.06.2016 så da kan det være grunnen. Men pleier det å ta så lang tid før tilleggene inkluderes da?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy