Jump to content
Sykepleiediskusjon

Menn som spesialsykepleiere.


Marjavara

Recommended Posts

Hei! jeg går 2 året, og har allerede bestemt meg for å videreutdanne, som kreftsykepleier. Det er enda en stund til jeg kan ta fatt på den utdanningen, men det jeg lurer på er følgende: Hvor mange menn er det sånn ca har spesialisert seg ? Og hvis det er noen kreftsykepleiere her, eller sykepleiere som jobber på en kreft avdeling, er det mange menn der ? (med og uten videreutdanning) Har observert at de fleste guttene/mennene tar psykiatriutdanning eller anestesi.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er ikke kreftsykepleier og vet ikke hvor mange menn som har tatt denne videreutdanningen. Men min erfaring er at det finnes menn innen de fleste spesialiteter. Her er en oversikt fra Høgskolen i Bergen. Der ser du hvor mange menn som begynte i 2011 på de ulike helsefagstudiene og videreutdanninger innen sykepleie: http://dbh.nsd.uib.n...0&brukersort=to

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en deltidsstilling på en kreftavdeling og der er det ikke mange menn. Ganske nøyaktig én som jobber der fast, tre om vi tar med oss to deltidsansatte. Etter å ha snakket med kreftsykepleiere er det heller få menn som velger den retningen.

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk for svarene : ) Så igjennom den listen fra høgskolen i Bergen og det er få menn generellt som videreutdanner seg, ifølge den listen i allefall. For jeg håper jo, når jeg er ferdig utdannet, at det er en del menn der. Men man vet jo aldri, men kreftsykepleier, det skal jeg i hvertfall bli :) IFA, hvordan trives du på kreftavdelingen da ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy