Jump to content
Sykepleiediskusjon

IdaJ

Members
 • Content Count

  296
 • Joined

Everything posted by IdaJ

 1. Jeg mener det er lov da det ikke er spesifisert at det må være spl. Er iallefall lov der jeg jobber.
 2. Mange anestesisykepleie jobber vel i det meste dagtid men kan sikkert ha noen vaktordning på kveld, natt å helg. Ellers kan man jobbe innen det private som anestesisykepleie å da er det nokk i regel kun dagtid.
 3. Du får f3 dager (fri med lønn) f5 dager som kompensasjon for är man jobber halvparten av de røde dagerne.
 4. IdaJ

  Lønn

  Ja, det burde man ha.
 5. Æ har skrevet avvik på meg selv når jeg selv oppdaget at jag gjort noe feil, uansett om det har konsekvenser for pasienten. Æ bruker alltid si til dem som selv oppdager avvik å sier det til meg som ansvarlig spl at det alltid er best at dem skriv avviket selv. Dels pga at dem selv er bevisst på at dem har gjort noen feil og at dem lærer på feilen.
 6. IdaJ

  Forskjøvet vakt

  Du har krav på å få forskyvet vakt tilegg men usikker på om det er 100% overtid på hele vakten?
 7. Har ikke noen erfaring med det men lurer svært på hvorfor dokker ikke doserer dosetterne selve? Det må være mye bedre ifh til dobbelkontroll...
 8. Det er vel 60sp som gir lønn som spesialspl/spl med videreutdanning og den utdanningen er vel på straks over 30 sp.
 9. Det er opp til arbeidsgiveren å godkjenne tidligere ansinitet. Men kommunerne godkjenner vanligen tidligere ansinitet
 10. Mange arbeidsplasser har oppdateringskurser man kan få via kommunen. Ellers kan man lese på om prosedyrer i Varnett. Veldig bra side for prosedyrer å dyligt.
 11. Har hatt en pasient for mange år siden som kombinere disse to legemidlene. Men det er ikke en vanlig kombinationen nei.
 12. Da jeg jobbet i hjemmesykepleien var det alltid vi som kontaktet legen. Har du spurt dem om hvorfor dem ikke kontakter legen om de mener det er behov for det?
 13. Og man kan bruke det hjemmefra etter at man fått en registrering.
 14. Jeg har tilgang via kommunen jeg jobber i. Men æ veit at man før kunde ha ett eget inlagg uten at set var koblet til jobb eller studier.
 15. Det jeg har lært er samme som deg, at kun spl har lov å trekke opp medikamenter. Men mulig man kan få dispanse i hjemmetjenesten? Har du spurt din leder om det? Eller sjekker rutinene der du jobber?
 16. Litt vanskelig om sjefen er foreldrer til denne sykepleien. Har du fått snapselv av vedkommende eller kjenner dem vedkommende sender til? Går det at ta en screenshot for å ha som bevis? Æ ville tatt det opp med sjefen først å om denne ikke reagerer hade jeg gått videre till NSF eller Rådet for sykepleieretikk. Den spl bryter mot taushetsplikt å personvern uansett om hun kun sender til kolleger. Er aldrig ok at sende snap når man viser ansiktet uansett om det er til kolleger eller andre. Er veldig uetisk agerende.
 17. Ok. Så då må man jobbar en period på 100% for å få en ny sykeperiode.
 18. Er det noen som er god i reglan/forskrifter for når man er sykemeldt? Har forstått det sånn att man kan være 100% Sykemeldt i ett år med 100% lønn. Men hvordan er det om man er deltidssykemelt? Kan da være det lenger en ett år uten å tape peng? Har vært sykemeldt i 5 mnd på 100% men nå gått ned til 60% Sykemeldt å 40% jobb. Gruer meg dokk litt på hvordan det blir fra juni da det er ett år siden æ blev sykemeldt. Må æ da ha kommet tilbake till 100%stilling eller kan æ være eks 40-60% Sykemeldt å da ikke tape peng?
 19. Om pasienterene synes hiprex er vanskelig å svelge kan man bytte det mot pulver som blandes med vann. Det har vi til dem allre fleste som står på hiprex.
 20. Sykehjemslegen på min jobb mener der ikke er nødvendig å seponere hiprex dersom de går på ab-behandling så gjør det ikke. Har også hørt fra andre leger at det ikke er nødvendig. Jobbet i hjemmetjenesten for noen år siden å da jeg begynnt der som spl så seponertevi hiprex ved ab-behandling men sluttet med det ganske rask da det ikke var nødvendig.
 21. Samme her. Eller på foten dersom pasienten ikke har noen bra vener på armen (hånden eller i armbuen). Jobber med eldre så kan tidvis være vanskelig å få lagt in venflon/pvk grunnet uro
 22. Er nokk sikkert helsepersonell (lege, fastlegen, spl) som blir gransket for å se om det er noe som har blitt gjort feil å som kan ha årsaker dødsfallet.
 23. Lønn er ikke allt. Personlige for meg er faktiskt bra arbeidsmiljø og att jeg er på er arbeidsplass jeg trives på bedre en høy lønn. Men man skal uansett aldrig gå med på lavere lønn en hva tariffavtaler sier.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy