Jump to content
Sykepleiediskusjon

bachelor oppgave


Guest april

Recommended Posts

Kjappe forsalg:

"Hvordan kan sykepleieren bidra til at beboere i sykehjem kan ivareta god tannhelse"

"Hvordan ivareta god tannhelse hos demente sykehjemsbeboere"

 

Problemstilling justeres underveis i skrivearbeidet. Tenk på hva du ønsker å ha fokus på. Egenomsorg? Sykepleiers rolle? Finn teori du ønsker å ha som bakgrunn. Etter å ha skrevet noen oppgaver på ulike nivå anbefaler jeg på det sterkeste å starte skrivearbeidet med metodedelen! Det er denne delen som ofte trekker ned i sykepleieoppgaver. Deretter diskusjonsdelen. Innledning og avslutning skrives sist.

 

Lykke til :)

Link to comment
Share on other sites

Regner med dere får undervisning i hva skolen legger i de ulike begrepene. Alle oppgaver på et visst nivå skal inneholde en metodedel, så også en bacheloroppgave. Dette er ikke en hovedoppgave, men avsluttende eksamen i bachelor i sykepleie. Metoden skal kort fortalt belyse valg av metode og design på oppgaven for å svare på oppgavens problemstilling samt vise at du forstår de teoretiske rammene rundt oppgaven.

 

Her er en link til gode tips og råd

http://sokogskriv.no/skriving/struktur/oppbygning-av-en-oppgave/

 

Å skrive en bacheloroppgave er ikke vanskelig, ikke gjør oppgaveskrivingen til noe større enn det er. Ting har en tendens til å vokse seg stort og vanskelig, uten at det virkelig er slik sett i etterpåklokskapens lys ;)

Link to comment
Share on other sites

Er ikke helt sikker på hva du mener, men kanskje "hvordan kan sykepleier bidra til å forebygge depresjon hos demente beboere i sykehjem"

Problemstillingen kan du endre underveis i skrivearbeidet slik at du ender opp med en problemstilling som passer din skrivestil og innhold i oppgaven. Selvfølgelig må du ha hovedtema klart, men du må bestemme deg for hva du vil fokusere på. Sykepleiers rolle? Skal den demente bo hjemme, i sykehjem,i omsorgsbolig, inneliggende i sykehus? Vil du ha fokus på egenomsorgsteori? Finn ditt fokus så kan det være lettere å få hjelp. Det du har skrevet over her er for lite til at vi kan bidra med stort.

 

Hovedbudskap: finn ditt fokus!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy