Jump to content
Sykepleiediskusjon

Jobbe ved siden av master i jordmorfag


Silje82

Recommended Posts

Hei! 

Jeg er en 38 år gammel sykepleier som lenge har hatt en drøm om å bli jordmor. Jeg var ferdigutdannet sykepleier i fjor, har sosialfaglig bakgrunn og jobber i dag i sykehus. Jeg har søkt på master i jordmorfag denne høsten, og prøver å finne ut om jeg vil kunne klare å gjennomføre studiet kombinert med jobb. Jeg har ikke rett på flere år støtte fra lånekassen, og er dermed helt avhengig av jobb med grei nok inntekt mtp betaling av boliglån etc. 

Lurer på om det er noen her inne som er/ har vært i lignende situasjon med hensyn til det å gjennomføre videreutdanning kombinert med jobb? Noen som har noen gode tips mht jobbmuligheter og hvorvidt det lar seg gjøre å kombinere en del jobbing med spesifikt master i jordmorfag? Ettersom det er et krevende studie med mye praksis, ville det beste alternativet vært å være så heldig å få en utdanningsstilling, men per i dag er det ikke aktuelle utdanningsstillinger for meg å søke på dessverre. Jeg jobbet som hvilende nattevakt under hele sykepleierutdanningen for å dekke utgifter etc., men er nok i behov av noe høyere inntekt enn hva dette ga meg per i dag.. Jeg har kontaktet skolen for tips også, de har foreløpig ikke vært så behjelpelige. Håper noen der ute har gode råd!

Takknemlig for all hjelp og gode tips! 🙂 

Link to comment
Share on other sites

Jeg går første året nå. Jeg har ikke kapasitet til å jobbe i en stor stilling ved siden av. Opplever at studie krever en god del mer enn grunnutdanningen. Tror noen på kullet jobber opp i mot 50% natt, jobber da mye helg naturlig nok. Kanskje en fleksibel «kontorjobb» vil være lettere å kombinere enn en turnusstilling.
 

Håper du får det til på et vis, det er virkelig fantastisk spennende. Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy