Jump to content
Sykepleiediskusjon

Mor som student


Guest MrJuli

Recommended Posts

Guest MrJuli

Hei, lurer på om det er noe mødre som har familie som har gått eller går sykepleie utdanningen fulltid.Hvor mye studerte dere hver dag og hvor mye kreves det arbeidsinnsats for å bestå faget ,jeg er ikke ut etter å få topp karakter , jobber i noen helger også , derfor vil jeg vite om det er nok å lese 3-4 dager i ukene og ta helgene fri.?   

Link to comment
Share on other sites

Hei,

Jeg studerte før jeg fikk barn, men det er flere her inne på forumet som har vært i samme situasjon som deg. Legger ved noen linker. Vet ikke om du får svar på alt det du lurer på der, så vi får håpe noen som studerte etter at de fikk barn også svarer deg.

 http://sykepleiediskusjon.net/topic/25545-vil-jeg-klare-studiet-som-sliten-alenemor/

http://sykepleiediskusjon.net/topic/25729-noen-voksne-studenter-her/

http://sykepleiediskusjon.net/topic/23969-tips-til-å-studere-som-voksen/

http://sykepleiediskusjon.net/topic/24286-voksen-student/

http://sykepleiediskusjon.net/topic/1170-det-tøffeste-jeg-har-gjort/

http://sykepleiediskusjon.net/topic/23636-studenter-med-barn/

Link to comment
Share on other sites

Hei!
Jeg studerer førsteåret på sykepleien, og jeg har to barn. De er 14 og 16 år gamle. I løpet av 1. og 2.semester har jeg ikke lest hver eneste dag, men jeg har lest jevnt og trutt. Har prøvd å få til å ha en "arbeidsdag"  hvor jeg er på skolen uansett om det er forelesning eller ikke fra 08-15, men noen ganger har det vært greit å lese hjemme. Hos oss streamer de mange av forelesningene, slik at man kan ha mulighet for å se forelesningen hjemme i ro og mak. Det har vært få obligatoriske møter. 
Jeg har ikke måtte konte en eneste eksamen, og har fått B´er og C´er, og de uten karakter - bestått. Opp mot eksamen blir det selvfølgelig mer lesing enn ellers. 

Jeg har studentavtale ved siden av studiene, og jobber hver 3.helg, og tar på meg vakter utenom også i de periodene jeg har mulighet til det. Den mest hektiske perioden, føler jeg var under praksis på sykehjem med 4 arbeidsdager i uken (pluss den hver 3.helg), og innleveringer av veiledningsdokument, refleksjonsnotat etc. og i tillegg vite at det er eksamen uken etter vi er ferdig i praksis, samt enda en eksamen 3 uker etter det igjen. Så man må være villig til å ofre noe, men det føler i hvert fall jeg at det er verdt det. Snart 1/3 sykepleier :) 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy